28 januari 2020

• dinsdag 28 januari 2020 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van ons eist. Ons leven wordt immers niet langer beheerst door onze eigen natuur, maar door de Geest. -- Romeinen 8:3-4

Live radio Stream

Voorganger: Ds H.J. Vazquez, CGK
Let op In de Bethel

Zie liturgie

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst luisteren of de opnames terugluisteren.

Android app on Google Play

Wilt u live de kerkdienst bekijken met beeld of een opname uit het kerk tv archief bekijken dan is er kerk tv.
Mocht er op dit moment geen dienst 'live' uitgezonden worden dan kunt u naar recente preken uit ons audio prekenarchief luisteren.

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psalm 133 : 1 - 3

Psalm 105: 1, 3, 5, 21