13 juni 2021

• zondag 13 juni 2021 - Jesaja 40:10-11
    Ziehier God, de HEER! Hij komt met kracht, zijn arm zal heersen. Zijn loon heeft hij bij zich, zijn beloning gaat voor hem uit. Als een herder weidt hij zijn kudde: zijn arm brengt de lammeren bijeen, hij koestert ze, en zorgzaam leidt hij de ooien. -- Jesaja 40:10-11

Live radio Stream

Liturgie Zondag 13 juni 2021 - Voorganger: Jan Boersma

• Welkom, votum, groet
  • Aanbidding:

Lied: Opwekking 800 (Koning met eer gekroond)

Lied: Psalm 18,1 (DNB) https://www.denieuwepsalmberijming.nl/berijmingen/psalm-18

• Gebed
  • Kindermoment (Rebecca Schuurman)
  • Kinderlied: Opwekking 640 (Mijn hulp is van U, Heer)
  • Dopen (lied daarbij: Sela – Doop)
  • Lezing: Romeinen 6,1-14
  • Preek
  • Lied: Opwekking 795 (Amen – Omdat Hij leeft!)
  • Het nieuwe leven concreet
  • Lied: Psalm 86,4 (Leer mij naar uw wil te handlen)
  • Collecte (1. Diaconie; 2. Kerk)
  • Gebed
  • Lied: Psalm 36,2 (Uw goedheid, Heer, is hemelhoog)
  • Zegen

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst luisteren of de opnames terugluisteren.

Android app on Google Play

Wilt u live de kerkdienst bekijken met beeld of een opname uit het kerk tv archief bekijken dan is er kerk tv.
Mocht er op dit moment geen dienst 'live' uitgezonden worden dan kunt u naar recente preken uit ons audio prekenarchief luisteren.

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psalm 133 : 1 - 3

Psalm 105: 1, 3, 5, 21