01 december 2020

• dinsdag 01 december 2020 - 2 Korintiers 5:6-7
    Dus wij blijven altijd vol goede moed, ook al weten we dat zolang dit lichaam onze woning is, we ver van de Heer wonen. We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar. We blijven vol goede moed, ook al zouden we ons lichaam liever verlaten om onze intrek bij de Heer te nemen. -- 2 Korintiers 5:6-7

Let op: het kan koud zijn in de kerkzaal

Houdt u rekening met tocht en een lagere temperatuur in de kerkzaal de komende tijd? Er moet namelijk geventileerd blijven worden. Tip: neem een jas en indien gewenst een sjaal (tegen tocht) mee de kerkzaal in.

“1 ½ meter” kerkdiensten

Het Moderamen van onze kerk heeft besloten dat het vanaf 22 november weer mogelijk lijkt om met max. 30 personen in de kerkzaal aanwezig te zijn. (aanvang 10.00 uur)

Om teleurstellingen te voorkomen maken we gebruik van een reserveringssysteem. Via de registratiepagina wordt aangegeven welke wijk er aan de beurt is... Om bij de komende kerkdiensten aanwezig te willen zijn, moet je van tevoren reserveren via onze website. Bij het inschrijfformulier ziet u voor welke wijken deze voorrang geldt.

Reserveren doet u hieronder

MEEKIJKEN doet u hier

Een dienst op uitnodiging

De gemeenteleden worden, (per wijk via e-mail) zo veel als mogelijk wijks-gewijs, uitgenodigd om vóór vrijdagavond een zitplaats voor een aantal personen te reserveren. Vanaf zaterdagmorgen mogen dan de overige gemeenteleden, uit de anderen wijken.