26 september 2020

• zaterdag 26 september 2020 - Romeinen 5:20-21
    En later is de wet erbij gekomen, zodat de overtredingen toenamen; maar waar de zonde toenam, werd ook de genade steeds overvloediger. Zoals de zonde heeft geheerst en tot de dood heeft geleid, zo moest door de vrijspraak de genade heersen en tot het eeuwige leven leiden, dankzij Jezus Christus, onze Heer. -- Romeinen 5:20-21

Datum : zondag 13 september 2020

Let op: het kan koud zijn in de kerkzaal

Houdt u rekening met tocht en een lagere temperatuur in de kerkzaal de komende tijd? Er moet namelijk geventileerd blijven worden. Tip: neem een jas en indien gewenst een sjaal (tegen tocht) mee de kerkzaal in.

“1 ½ meter” kerkdiensten

Op advies van de voorbereidingscommissie, met inachtneming van de (overheids-)regels en adviezen van landelijke kerkelijke organisatie, heeft de kerkenraad besloten te starten met 1 kerkdienst per zondag. (aanvang 10.00 uur). Om bij de komende kerkdiensten aanwezig te willen zijn, moet je van tevoren reserveren via onze website, want in onze kerkzaal is plaats voor ongeveer 90 “1 ½ meter” -zitplaatsen. Hieronder ziet u voor welke wijken deze voorrang geldt.

RESERVEREN doet u hieronder

MEEKIJKEN doet u hier

Een dienst op uitnodiging

De gemeenteleden worden, (per wijk via e-mail) zo veel als mogelijk wijks-gewijs, uitgenodigd om vóór vrijdagavond een zitplaats voor een aantal personen te reserveren. Vanaf zaterdagmorgen mogen dan de overige gemeenteleden, uit de anderen wijken, plaatsen reserveren. Hierbij zullen we niet tot 100 plaatsen gaan, want we willen ook eventuele gasten niet voor een dichte deur laten staan.