13 juni 2021

• zondag 13 juni 2021 - Jesaja 40:10-11
    Ziehier God, de HEER! Hij komt met kracht, zijn arm zal heersen. Zijn loon heeft hij bij zich, zijn beloning gaat voor hem uit. Als een herder weidt hij zijn kudde: zijn arm brengt de lammeren bijeen, hij koestert ze, en zorgzaam leidt hij de ooien. -- Jesaja 40:10-11

Let op: het kan fris zijn in de kerkzaal

Houdt u rekening met tocht en een lagere temperatuur in de kerkzaal de komende tijd? Er moet namelijk geventileerd blijven worden. Tip: neem een jas en indien gewenst een sjaal (tegen tocht) mee de kerkzaal in.

“1 ½ meter” kerkdiensten

Eindelijk positieve berichten over COVID-19

De pandemie is op z’n retour, maar nog niet weg. Sommige gemeenteleden merken dat ‘aan den lijve’. Gelukkig zijn de cijfers zo (relatief) geruststellend dat er voor de kerken meer ruimte is om meer bezoekers te ontvangen. In overleg met de 1 ½ meter commissie heeft de Kerkenraad besloten om, met ingang van zondag 13 juni het aantal bezoekers vast te stellen op 50. Het aantal van 50 is minder dan de toegestane 60. Het is een bewuste keuze om de voorzichtige kant te kiezen. Beter opschalen dan weer terugdraaien en we hoeven dan een gast niet ‘de deur te wijzen’. Er is dus ook nog ruimte voor gastvrijheid. De COVID-19 maatregelen zijn nog steeds van kracht: bij klachten blijf je thuis, 1 ½ meter afstand, handen ontsmetten bij binnenkomst en volg de aanwijzingen van de koster(s) op. Voor het zingen luidt het algemene advies nog steeds: niet zingen in groepen. Voor kerken geldt op basis van de routekaart in deze fase: maximaal 4 zangers of personen in een muziekgroep. Samenzang kan weer ‘op praatniveau’ en met een beperkte tijd. Mee-”galmen” mag dus niet; daarom “pianissimo-an”.

Voor het aanmelden voor een kerkdienst is het altijd verplicht om je te registreren via de website. Op het aanmeldscherm staat dan ook de wijk(en) voor de 1e keuze en de actuele stand van zaken over de aantal beschikbare plaatsen. Vanaf zaterdagmorgen is de inschrijving open voor alle kerkleden.

Reserveren doet u hieronder

MEEKIJKEN doet u hier

Een dienst op uitnodiging

De gemeenteleden worden, (per wijk via e-mail) zo veel als mogelijk wijks-gewijs, uitgenodigd om vóór vrijdagavond een zitplaats voor een aantal personen te reserveren. Vanaf zaterdagmorgen mogen dan de overige gemeenteleden, uit de anderen wijken.