20 september 2021

Let op: het kan fris zijn in de kerkzaal

Houdt u rekening met tocht en een lagere temperatuur in de kerkzaal de komende tijd? Er moet namelijk geventileerd blijven worden. Tip: neem een jas en indien gewenst een sjaal (tegen tocht) mee de kerkzaal in.

Covid-19 maatregelen

Kerkdiensten tijdens de zomerperiode

Door de kerkenraad is besloten om met ingang van zondag 11 juli tot en met startweekend op zondag 12 september 1 kerkdienst per zondag te houden. De reden hiervoor is de onzekere situatie rondom de Covid-besmettingen, een beperkter gebruik van de kerkzaal en, tijdens de zomerperiode, duidelijkheid te verschaffen. Het aantal bezoekers wordt maximum 100 en registratie via de website blijft verplicht (evenals de overige Corona-maatregelen; zie laatste kerkblad)

De aanvang van de kerkdiensten blijft voorlopig 10.00 uur. Na afloop van elke kerkdienst is er koffie/thee/ranja. Deze moeten, zoveel als mogelijk, buiten genuttigd worden. Deze gezamenlijke activiteit is mede gebaseerd op een voorstel om in de zomerperiode extra aandacht voor elkaar (thuisblijvers) te hebben en gastvrij te zijn voor gasten / vakantiegangers.

De COVID-19 maatregelen zijn nog steeds van kracht: bij klachten blijf je thuis, 1 ½ meter afstand, handen ontsmetten bij binnenkomst en volg de aanwijzingen van de koster(s) op.

Voor het zingen luidt het algemene advies nog steeds: niet zingen in groepen. Voor kerken geldt op basis van de routekaart in deze fase: maximaal 4 zangers of personen in een muziekgroep. Samenzang kan weer ‘op praatniveau’ en met een beperkte tijd. Mee-”galmen” mag dus niet; daarom “pianissimo-an”.

Voor het aanmelden voor een kerkdienst is het altijd verplicht om je te registreren via de website. Op het aanmeldscherm staat dan ook de wijk(en) voor de 1e keuze en de actuele stand van zaken over de aantal beschikbare plaatsen. Vanaf zaterdagmorgen is de inschrijving open voor alle kerkleden.

Reserveren doet u hieronder

MEEKIJKEN doet u hier

Een dienst op uitnodiging

De gemeenteleden worden, (per wijk via e-mail) zo veel als mogelijk wijks-gewijs, uitgenodigd om vóór vrijdagavond een zitplaats voor een aantal personen te reserveren. Vanaf zaterdagmorgen mogen dan de overige gemeenteleden, uit de anderen wijken.