27 januari 2020

• maandag 27 januari 2020 - Galaten 5:25-26
    Wanneer de Geest ons leven leidt, laten we dan ook de richting volgen die de Geest ons wijst. Laten we elkaar niet uit eigenwaan de voet dwarszetten en elkaar geen kwaad hart toedragen. -- Galaten 5:25-26

Live TV stream

Voorganger: Ds H.J. Vazquez, CGK
Let op In de Bethel

Zie liturgie

Kerkdienst gemist APP (voor mobiel)

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst bekijken of de opnames terugkijken. Ook kunt u bij problemen op een telefoon rechtstreeks via de website van kerkdienstgemist kijken.

Android app on Google Play

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt de dienst ook live meeluisteren ipv bekijken. Op die pagina staat ook de liturgie.