14 augustus 2020

• vrijdag 14 augustus 2020 - Psalmen 84:2-3
    Hoe lieflijk is uw woning, HEER van de hemelse machten. Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de HEER. Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God. -- Psalmen 84:2-3

Vanwege Corona zijn is op dit moment geen creche. Zodra deze weer beschikbaar is zullen we dat hier melden!

---------------------

Om ouders de gelegenheid te geven om samen de kerkdienst bij te wonen bestaat de mogelijkheid om vanaf 15 minuten voor de aanvang van de morgen- en middagdienst kinderen te brengen bij de oppasdienst in één van de lokalen van de kerk. Er zijn 2 groepen:
• kinderen tot 3 jaar;
• kinderen van 3 jaar en ouder.
De kinderen kunnen hier spelen en worden bezig gehouden. Er kunnen ook baby's in kinderwagens worden gebracht, ze krijgen een plaatsje in een apart lokaal.
Deze oppasdienst is bedoeld voor alle gezinnen die kinderen in deze leeftijdsgroep hebben; dus niet uitsluitend voor hen die veraf wonen.

Er is zondagsmiddag nu ook KIDSCLUB. Dit is geen oppasdienst, maar meer te vergelijken met 'zondagsschool'. De kinderen worden op een begrijpelijke manier in aanraking gebracht met de bijbelverhalen. Ze leren daarbij vaak een lied en maken een werkje. Deze kidsclub is in een cyclus van 3 weken voor de groepen 1/2,  3/4 en 5/6. Kijkt u voor meer info en data op de pagina van de KIDSCLUB

Vanwege Corona zijn er op dit moment geen kidsclub of oppasdiensten