13 april 2021

• dinsdag 13 april 2021 - Kolossenzen 2:13-15
    U was dood door uw zonden en door uw onbesneden staat, maar God heeft u samen met Christus levend gemaakt toen hij ons al onze zonden kwijtschold. Hij heeft het document met voorschriften waarin wij werden aangeklaagd, uitgewist en het vernietigd door het aan het kruis te nagelen. Hij heeft zich ontdaan van de machten en krachten, hij heeft hen openlijk te schande gemaakt en in Christus over hen getriomfeerd. -- Kolossenzen 2:13-15

Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

Covid-19 maatregelen

Het zal niemand ontgaan zijn, dat er sinds een tijdje weer strenge maatregelen door de overheid zijn afgekondigd. Daarom heeft de kerkraad besloten: Tot nadere bepaling geen fysieke kerkdiensten, alleen maar digitaal.

registeerdblauw2

Datum: 18 april 2021, 10:00

Datum: 25 april 2021, 10:00

Datum: 02 mei 2021, 10:00

Datum: 09 mei 2021, 10:00

Datum: 13 mei 2021, 19:30
Hemelvaartsdag

Actueel Nieuws

zorg voor de vogels

De 21ste wandeling – Corona versie

Wie doet er mee met de: “Mijn vader werkt hier” wandeling met fotowedstrijd

Zoek zelf een wandeling uit qua tijd, afstand, weergesteldheid en samenstelling van de groep.
(Zie filmpje op de website) LEES VERDER

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.