05 oktober 2022

• dinsdag 04 oktober 2022 - Lucas 10:21-22
    Op dat moment begon hij vervuld van de heilige Geest te juichen en zei: ‘Ik loof u, Vader, Heer van hemel en aarde, omdat u deze dingen voor wijzen en verstandigen hebt verborgen, maar ze aan eenvoudige mensen hebt onthuld. Ja, Vader, zo hebt u het gewild. Alles is mij toevertrouwd door mijn Vader, en niemand dan de Vader weet wie de Zoon is, en wie de Vader is weet alleen de Zoon en iedereen aan wie de Zoon het wil openbaren.’ -- Lucas 10:21-22

Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

Samen energie besparen

We willen in de Goede Herderkerk meer letten op het energieverbruik. Houdt u voor de komende periode rekening met iets warmere kleding of het
meenemen van een jas in de kerkzaal? De temperatuur in de kerkzaal zal tijdens de kerkdiensten rond de 19° zijn.

Datum: 09 oktober 2022, 10:00
In de kerk of online mee te beleven - aansluitend preekbespreking

Datum: 16 oktober 2022, 10:00
In de kerk of online mee te beleven

Datum: 16 oktober 2022, 19:30
Sing-in

Datum: 23 oktober 2022, 10:00
In de kerk of online mee te beleven

Actueel Nieuws

jaarthema2021Jaarthema 2021/2022
Kerk zijn na Corona

De kerk is daar waar mensen samenkomen, elkaar zien staan, elkaar liefhebben -of tenminste het verlangen daartoe hebben-, geraakt zijn door de Geest en in beweging zijn gezet door Hem om samen het leven te delen met Christus. Wat heb je daarvoor nodig? Een gebouw? Ambtsdragers? Een vaste liturgie? Belijdenissen?  In de Bijbel betekent samenkomen in de naam van Jezus, in de Naam van God, dat Hij de Aanwezige, Ik Ben, erbij is.

Wilt u, wil jij daarvan een levend lid zijn?! Download hier de hele pdf met het jaarthema:JAARTHEMA 2021/2022

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.