05 oktober 2022

• woensdag 05 oktober 2022 - Romeinen 7:6
    We waren aan de wet geketend, maar nu zijn we bevrijd; we zijn dood voor de wet, zodat we niet meer de oude orde van de wet dienen, maar de nieuwe orde van de Geest. -- Romeinen 7:6

jaarthema2021Jaarthema 2021/2022
Kerk zijn na Corona

De kerk is daar waar mensen samenkomen, elkaar zien staan, elkaar liefhebben -of tenminste het verlangen daartoe hebben-, geraakt zijn door de Geest en in beweging zijn gezet door Hem om samen het leven te delen met Christus. Wat heb je daarvoor nodig? Een gebouw? Ambtsdragers? Een vaste liturgie? Belijdenissen?  In de Bijbel betekent samenkomen in de naam van Jezus, in de Naam van God, dat Hij de Aanwezige, Ik Ben, erbij is.

Wilt u, wil jij daarvan een levend lid zijn?! Download hier de hele pdf met het jaarthema:JAARTHEMA 2021/2022