14 december 2019

• zaterdag 14 december 2019 - Hebreeen 13:15-16
    Laten we met Jezus’ tussenkomst een dankoffer brengen aan God: het huldebetoon van lippen die zijn naam prijzen, ononderbroken. En houd de liefdadigheid en de onderlinge solidariteit in ere, want dat zijn offers waarin God behagen schept. -- Hebreeen 13:15-16

Oorspronkelijk waren de kerkdiensten in de middag bedoeld als LEERdienst.

Om dit weer wat meer vorm te geven werd dit traject in het leven geroepen. Een meedenkteam is samengesteld om samen met ds. Jan Haveman het project wat structuur te geven. Maar samen met de gehele gemeente zoekt en geeft het team invulling aan de Kom in de Kerk diensten en Leer van de Kerk diensten. Iedere maand is er 1 KIDK en LVDK dienst. We zoeken actuele thema’s, richten ons op specifieke doelgroepen en maken praktijkgerichte diensten.

Iedereen mag meedenken en doen. Alle diensten, ook voor een speciale richtgroep, zijn voor IEDEREEN.

We willen daarin elkaar tot een hand en een voet zijn. Wees welkom!

Contact persoon: Marjan de Jonge