28 januari 2020

• dinsdag 28 januari 2020 - Romeinen 8:3-4
    Waartoe de wet niet in staat was, machteloos als hij was door de menselijke natuur, dat heeft God tot stand gebracht. Vanwege de zonde heeft hij zijn eigen Zoon als mens in dit zondige bestaan gestuurd; zo heeft hij in dit bestaan met de zonde afgerekend, opdat in ons wordt volbracht wat de wet van ons eist. Ons leven wordt immers niet langer beheerst door onze eigen natuur, maar door de Geest. -- Romeinen 8:3-4

Algemene informatie

Het multimediateam (MMT) is een groep mensen binnen onze gemeente die verantwoordelijk is voor het verzorgen van presentaties tijdens (kerkelijke) bijeenkomsten. Daarin verzorgen wij alle beeld- en geluidzaken. Het kernteam is verantwoordelijk voor een goed verloop van het MMT. Het kernteam bestaat uit de volgende leden:

Functie      Naam
Aanspreekpunt Kerkradio/Kerktv/Geluid   M. Eilander
Aanspreekpunt Beamer   T. Bijsma
Aanspreekpunt Website   J. Kaijser
Aanspreekpunt SBR   E.J. Piëst

Mogelijkheden

Tijdens de erediensten worden de liturgie, de liederen en de eventuele preekondersteuning geprojecteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van EasyWorship, een presentatiesoftware die speciaal voor gebruik in kerken is ontwikkeld. Aan een presentie kan op diverse manieren vorm gegeven worden. Te denken valt aan het presenteren van teksten, foto's en animaties. Ook is het mogelijk om muziek af te spelen of videofragmenten te vertonen. De kerk beschikt over alle apparatuur om genoemde zaken te verwezenlijken.

Informatie voor predikanten / voorgangers

Wilt u tijdens de dienst gebruik maken van de multimedia installatie? Dat kan! Voor de presentatie van de liturgie / preekondersteuning maken we gebruik van een standaard format / lay-out die u hieronder aantreft en die u kunt downloaden. Uw presentatie ontvangen wij bij voorkeur in deze lay-out, maar dit is geen ‘must’. Uw presentatie dient u in PowerPoint aan te leveren. Het is niet de bedoeling dat het MMT de presentatie maakt. De volgende zaken willen wij graag tenminste drie dagen van te voren ontvangen:

-    Complete liturgie (deze wordt door het MMT in een ander format verwerkt)
-    Eventueel uw preekpresentatie.
Indien u tijdens een dienst video- of geluidfragmenten wilt laten zien / horen, vernemen wij dat graag vroegtijdig van u, zodat dit met u kan worden besproken.

U kunt dit mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vermeld in uw mail altijd ook even uw telefoonnummer. Tevens het verzoek om de liturgie, preek en eventuele presentatie ook nog door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit e-mailadres wordt onder andere gelezen door de organisten, personen die de schriftlezing voorlezen etc...

Mocht u meer informatie willen, mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Handleiding Easyworship           Format Aankondigingen          Format Liturgie