Dagelijks Woord

27 februari 2021

  • zaterdag 27 februari 2021 - Filippenzen 3:7-9
    Maar wat voor mij winst was, ben ik omwille van Christus als verlies gaan beschouwen. Sterker nog, alles beschouw ik als verlies. Het kennen van Christus Jezus, mijn Heer, overtreft immers alles. Omwille van hem heb ik alles prijsgegeven; ik heb alles als afval weggegooid. Ik wilde Christus winnen en één met hem zijn. -- Filippenzen 3:7-9

Een activiteit melden

Ziet u dat een activiteit ontbreekt? Of staat er een fout in de agenda? Laat het weten! Graag de aan het evenement gerelateerde informatie DIGITAAL sturen. Deze kan dan direct overgenomen worden voor op de website. Stuur uw bericht naar activiteiten@gkv-emmen.nl

kijkmee3

kidsclubbutton

Ds L. Sollie en ds J. Boersma

Kerkdienst
Datum: zondag 6 december 2020 10:00

Direct naar MEEKIJKEN

Bevestiging en intrede Zoals bekend zal ds. Jan Boersma op 6 december, Deo Volente, bevestigd worden als predikant van onze gemeente door ds. Luuk Sollie. In dezelfde kerkdienst zal Jan dan ook meteen zijn eerste preek voor onze gemeente houden, ook wel intrede genoemd.
 
Er zullen (heel) weinig genodigden zijn en (heel) weinig sprekers, maar toch kan zo’n gecombineerde dienst dan toch wel een tijdje duren. Dat komt de aandacht niet ten goede. Daarom is besloten om het officiële te lezen formulier nu al (via dit kerkblad) aan de gemeenteleden te verstrekken. Dan zal daar tijdens de dienst nog kort naar verwezen worden.
 
Gelukkig is het wel weer mogelijk om de dienst met (max 30) kerkleden te houden. Dit was ook de wens van Jan Boersma; ”liever kerkleden dan genodigden”. Via onze website zijn mensen (wereldwijd) van harte welkom om deze kerkdienst mee te maken. Ook voor deze kerkdienst worden alle kerkleden van harte uitgenodigd om zich via de website in te schrijven. We willen graag een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van de gemeente aanwezig laten zijn, maar met max 30 personen zullen we dan een keuze moeten maken.
 
Dus: als je aanwezig wilt en kunt zijn, schrijf je in, maar voor 6 december word je dan nog wel uitgenodigd.


Wilt u de dienst bekijken, gebruik dan de kijk mee knop links