14 augustus 2020

• vrijdag 14 augustus 2020 - Psalmen 84:2-3
    Hoe lieflijk is uw woning, HEER van de hemelse machten. Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de HEER. Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God. -- Psalmen 84:2-3

Een activiteit melden

Ziet u dat een activiteit ontbreekt? Of staat er een fout in de agenda? Laat het weten! Graag de aan het evenement gerelateerde informatie DIGITAAL sturen. Deze kan dan direct overgenomen worden voor op de website. Stuur uw bericht naar activiteiten@gkv-emmen.nl

Ds. R. Tigelaar, Hardenberg-oost

Datum: zondag 23 augustus 2020 10:00

“1 ½ meter” kerkdiensten

Op advies van de voorbereidingscommissie, met inachtneming van de (overheids-)regels en adviezen van landelijke kerkelijke organisatie, heeft de kerkenraad besloten te starten met 1 kerkdienst per zondag. (aanvang 10.00 uur). Om bij de komende kerkdiensten aanwezig te willen zijn, moet je van tevoren reserveren via onze website, want in onze kerkzaal is plaats voor ongeveer 90 “1 ½ meter” -zitplaatsen.

In de agenda ziet u voor welke wijken deze voorrang geldt.

RESERVEREN doet u hier

MEEKIJKEN doet u hier

Een dienst op uitnodiging

De gemeenteleden worden, (per wijk via e-mail) zo veel als mogelijk wijks-gewijs, uitgenodigd om vóór vrijdagavond een zitplaats voor een aantal personen te reserveren. Vanaf zaterdagmorgen mogen dan de overige gemeenteleden, uit de anderen wijken, plaatsen reserveren. Hierbij zullen we niet tot 100 plaatsen gaan, want we willen ook eventuele gasten niet voor een dichte deur laten staan.