Live radio Stream

Inzameling gaven
Gezang 161: 1,2 ,3 4

Thema:

Klik op onderstaand plaatje om te starten met luisteren mocht bovenstaande speler niet werken.

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst luisteren of de opnames terugluisteren.

Android app on Google Play

Wilt u live de kerkdienst bekijken met beeld of een opname uit het kerk tv archief bekijken dan is er kerk tv.
Mocht er op dit moment geen dienst 'live' uitgezonden worden dan kunt u naar recente preken uit ons audio prekenarchief luisteren.

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psalm 133 : 1 - 3

Psalm 105: 1, 3, 5, 21