13 december 2018

Datum : dinsdag 25 december 2018

Live TV stream

pdf formaat

Liturgie t.b.v. de samenkomst voorafgaand aan de begrafenis van
Jantina Aleida Helder-Gritter op donderdag 13 december 2018 in de Goede Herderkerk te Emmen

(Opwekking – compilatie samengesteld door familie met fotogalerij op beamer en bij binnenrijden van de kist wordt Abba Vader door organist gespeeld)

• Welkom en begroeting
  • Zingen: Psalm 121:1 en 4
  • Gebed
  • Bijbellezing: Psalm 23
  • Zingen: Opwekking Abba Vader
  • Overdenking n.a.v. Psalm 23:4
  • Zingen: Ik zie een poort wijd open staan
  • Gedicht
  • Luisterlied: Ik zal er zijn van Sela
  • In Memoriam
  • Gebed
  • Woord van de begrafenisondernemer
  • Zingen: LvdK 293:1-4

(Uitleidend orgelspel LvdK 293)
Op de begraafplaats: Onze Vader (Elly en Rikkert)

Kerkdienst gemist APP (voor mobiel)

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst bekijken of de opnames terugkijken. Ook kunt u bij problemen op een telefoon rechtstreeks via de website van kerkdienstgemist kijken.

Android app on Google Play

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt de dienst ook live meeluisteren ipv bekijken. Op die pagina staat ook de liturgie.