• donderdag 24 mei 2018 - Jesaja 43:11-13
    Ik, ík ben de HEER! Buiten mij is er niemand die redt. Ik heb redding aangekondigd en redding gebracht, jullie hoorden het van mij, niet van een vreemde. Jullie zijn mijn getuige – spreekt de HEER -, dat ik werkelijk God ben en dat ik blijf wat ik ben. Niemand kan zich aan mijn macht onttrekken. Wat mijn hand doet, wie maakt het ongedaan? -- Jesaja 43:11-13

Live TV stream

Liturgie pdf Document

Morgendienst 20 Mei 09:30
Voorganger: Ds. J. Haveman

Votum en Zegengroet
Psalm 67:1,2
Lezen Handelingen 2: 1-21
Opwekking 766
Kindermoment: de Heilige Geest
Gezang 103: 1, 9
Tekst Johannes 7: 37-39
Preek
NLB 675: 1, 2
Dankzegging, voorbedes
Het nieuwe leven door de Geest
Gezang 105: 1, 2, 5, 7, 8, 9
Inzameling van de gaven
Opwekking 334

Thema: stromen van levend water

Middagdienst 20 Mei 16:30
Voorganger: Br. H. Hoolsema

Votum en groet
Lied 328: 1, 2, 3
Gezang 103: 3, 4, 5
Lezen 1 Cor. 2 : 9–16
Gezang 102: 2, 4
Woordverkondiging
Lied 473: 1, 2, 3, 5
Gezang 179b
Gezang 167: 1, 2, 3

Thema:
Geloof in God de Heilige Geest

Kerkdienst gemist APP (voor mobiel)

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst bekijken of de opnames terugkijken. Ook kunt u bij problemen op een telefoon rechtstreeks via de website van kerkdienstgemist kijken.

Android app on Google Play

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt de dienst ook live meeluisteren ipv bekijken. Op die pagina staat ook de liturgie.