27 juni 2019

Opwekking 733

Thema: Het nieuwe Jeruzalem

Middagdienst 23 juni 18:30

LET OP.. WEGENS OMSTANDIGHEDEN IS DE 2E DIENST OM HALF 7 SAMEN MET CGK IN DE BETHEL.

Kerkdienst gemist APP (voor mobiel)

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst bekijken of de opnames terugkijken. Ook kunt u bij problemen op een telefoon rechtstreeks via de website van kerkdienstgemist kijken.

Android app on Google Play

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt de dienst ook live meeluisteren ipv bekijken. Op die pagina staat ook de liturgie.