17 juli 2019

• woensdag 17 juli 2019 - Openbaring 1:17-18
    Toen ik hem zag viel ik als dood voor zijn voeten neer. Maar hij legde zijn rechterhand op me en zei: ‘Wees niet bang. Ik ben de eerste en de laatste. Ik ben degene die leeft; ik was dood, maar ik leef, nu en tot in eeuwigheid. Ik heb de sleutels van de dood en van het dodenrijk. -- Openbaring 1:17-18

Live radio Stream

pdf formaat

Morgendienst 14 juli 09:30
Voorganger: Ds. J.H. Soepenberg

Votum en groet
Psalm 146: 1 (Levensliederen)
De 10 geboden
Psalm 146: 5, 6 (Levensliederen)
Doop formulier III
Opwekking 746
Lezen Handelingen 3: 1-21
GK06 Gezang 71
Tekst Handelingen 3: 8
Preek
GK06 Psalm 146: 3, 6
Dankgebed
GK06 Psalm 121: 4

Thema: De naam van Jezus zet een verlamde man in beweging

Avonddienst 14 juli 18:30
In de CGK te Emmen

Klik op onderstaand plaatje om te starten met luisteren mocht bovenstaande speler niet werken.

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst luisteren of de opnames terugluisteren.

Android app on Google Play

Wilt u live de kerkdienst bekijken met beeld of een opname uit het kerk tv archief bekijken dan is er kerk tv.
Mocht er op dit moment geen dienst 'live' uitgezonden worden dan kunt u naar recente preken uit ons audio prekenarchief luisteren.

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psalm 133 : 1 - 3

Psalm 105: 1, 3, 5, 21