Dagelijks Woord

  • zaterdag 18 november 2017 - 1 Tessalonicenzen 5:14-15
    Wij sporen u aan, broeders en zusters, iedereen die zijn dagelijks werk verwaarloost terecht te wijzen, de moedelozen hoop te geven, op te komen voor de zwakken, met iedereen geduld te hebben. Zie erop toe dat niemand kwaad met kwaad vergeldt en streef altijd naar het goede, zowel voor elkaar als voor ieder ander. -- 1 Tessalonicenzen 5:14-15

luistermee3

kijkmee3

kidsclubbutton

Alle komende activiteiten

ma di wo do vr za zo
4
7
8
9
10
14
15
Datum : woensdag 15 november 2017
16
17
21
22
23
24
25
28
29
30

catechisatieplaatjeDoe jij ook (weer) mee!?


Beste jongelui (en jullie ouders),
Nu de zomervakantie voorbij is, gaat de catechese ook weer beginnen.
Er is dit keer geen speciale startavond, maar we verwachten dat alle catechisanten meedoen aan de themamiddagdienst op Startzondag 17 september (dat belooft heel bijzonder te worden en leuk om mee te doen!) Het jaarthema is: 'relatie – geschenk?!'
De echte catechisatielessen beginnen een week later, op 25 september.
De lessen van groep 1 beginnen na de herfstvakantie. Ook dit seizoen is er weer club 7/8 voor kinderen uit de laatste twee groepen van de basisschool.
We hopen dat ook jij (weer) mee doet!
Catechese is belangrijk, het wil je helpen in de relatie die voorafgaat aan alle andere relaties: onze relatie met de HERE God.
In dit boekje vind je de info over de groepen en tijden. Als dag of tijd problemen geeft, neem dan z.s.m. contact op met de betreffende catecheet. Als je mee wil doen aan de belijdeniscatechese, geef dat dan z.s.m. door aan ds. Haveman. Wil je elke les je Bijbel, een pen en de map voor de werkbladen meenemen?
Wil je je ook (door je ouders) laten afmelden als je een keer niet kunt komen?
We vragen de HERE of Hij ons een goed en gezegend seizoen wil geven. In afhankelijkheid aan Hem leven wij.
Met hartelijke groet,
het catechetenteam

Weet je niet in welke groep je zit? Vraag dan de digitale pdf aan via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.