• dinsdag 21 augustus 2018 - Lucas 7:47
    Daarom zeg ik je: haar zonden zijn haar vergeven, al waren het er vele, want ze heeft veel liefde betoond; maar wie weinig wordt vergeven, betoont ook weinig liefde. -- Lucas 7:47

Live radio Stream

Liturgie pdf Document

Morgendienst 19 augustus 09:30
Voorganger: Br. J. Groen

Moment van stilte
Votum en groet
Psalm 63: 1, 2
Psalm 42:1 (DNP)
Lezen Psalm 42: 4, 5
Psalm 42: 3 (DNP)
Lezen Psalm 42: 7-11 dn 43:1-4
Psalm 43: 4 (DNP)
Verkondiging
Gereformeerd Kerkboek 158
Geloofsbelijdenis melodie LvK 114

Thema: Verlos ons van onszelf

Middagdienst 12 augustus 18:30
De Bethel

Thema:

Klik op onderstaand plaatje om te starten met luisteren mocht bovenstaande speler niet werken.

Mocht u een ios apparaat (iphone/ ipad) of een android apparaat hebben dan kunt u ook de app van kerkdienstgemist installeren en live de dienst luisteren of de opnames terugluisteren.

Android app on Google Play

Wilt u live de kerkdienst bekijken met beeld of een opname uit het kerk tv archief bekijken dan is er kerk tv.
Mocht er op dit moment geen dienst 'live' uitgezonden worden dan kunt u naar recente preken uit ons audio prekenarchief luisteren.

Wilt u reageren naar aanleiding van een preek/ kerkdienst ? Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt deze stellen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u graag ergens over wilt doorpraten of voor iemand wilt bidden bent u van harte uitgenodigd te reageren via bovenstaand e-mailadres.

Heeft u vragen/ verzoeken mbt de inhoud van deze pagina stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psalm 133 : 1 - 3

Psalm 105: 1, 3, 5, 21