• woensdag 19 september 2018 - 2 Timoteus 3:16-17
    Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

Datum: 23 september 2018, 09:30

Datum: 23 september 2018, 16:30

Datum: 30 september 2018, 09:30

Datum: 30 september 2018, 16:30

Datum: 07 oktober 2018, 09:30

Datum: 07 oktober 2018, 16:30
Aangepaste dienst - KIDK - 16.30!

Actueel Nieuws

Wat is catechisatie?

Wat is catechese? Je zou kunnen zeggen: onderwijs door de kerk. Het is vragen stellen, samen nadenken, en praten over belangrijke onderwerpen die met het geloof te maken hebben. Het gaat over geloof, gebod, gebed. Over het leven van een christen. Over bagage die belangrijk is voor onderweg. (Lees verder..)

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen

Hoe zat het ook al weer? Begin dit jaar hebben we het 4-stemmig Amen nog eens geoefend.
Wellicht was u daar niet bij of wilt u het nog eens naluisteren.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.