• dinsdag 23 januari 2018 - Efeziers 3:14-17
    Daarom buig ik mijn knieën voor de Vader, die de vader is van elke gemeenschap in de hemelsferen en op aarde. Moge hij vanuit zijn rijke luister uw innerlijke wezen kracht en sterkte schenken door zijn Geest, zodat door uw geloof Christus kan gaan wonen in uw hart, en u geworteld en gegrondvest blijft in de liefde. -- Efeziers 3:14-17
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

Datum: 28 januari 2018, 09:30

Datum: 28 januari 2018, 18:30
Jeugddienst in Bethel - samen met CGK

Datum: 04 februari 2018, 09:30

Datum: 04 februari 2018, 16:30

Datum: 11 februari 2018, 09:30

Datum: 11 februari 2018, 16:30

Actueel Nieuws

kidsclub

Goede Herder Kids Club

We gaan weer starten met de kidsclub!  Wilt u/jij meehelpen in een van de groepen? Meld u/je aan bij Jolanda Bouwhuis.

Wat is De Goede Herder Kids Club?

Er is zondagsmiddag nu ook KIDSCLUB. Dit is geen oppasdienst, maar meer te vergelijken met 'zondagsschool'.

thema 2017 2018

Jaarthema: relatie – geschenk ?!

Relaties zijn voor een mens heel belangrijk. Contact, daar kun je gewoon niet zonder. De mens is een relationeel wezen; juist in relatie tot iets of iemand anders komt je tot je recht en bestemming.

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen

Hoe zat het ook al weer? Begin dit jaar hebben we het 4-stemmig Amen nog eens geoefend.
Wellicht was u daar niet bij of wilt u het nog eens naluisteren.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.