• zaterdag 18 november 2017 - 1 Tessalonicenzen 5:14-15
    Wij sporen u aan, broeders en zusters, iedereen die zijn dagelijks werk verwaarloost terecht te wijzen, de moedelozen hoop te geven, op te komen voor de zwakken, met iedereen geduld te hebben. Zie erop toe dat niemand kwaad met kwaad vergeldt en streef altijd naar het goede, zowel voor elkaar als voor ieder ander. -- 1 Tessalonicenzen 5:14-15
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

Datum: 19 november 2017, 09:30

Datum: 19 november 2017, 16:30

Datum: 19 november 2017, 16:30
Voor de kinderen van groep 1/2

Datum: 26 november 2017, 09:30

Datum: 26 november 2017, 16:30

Datum: 26 november 2017, 16:30
Voor de kinderen van groep 3/4

Actueel Nieuws

kidsclub

Goede Herder Kids Club

We gaan weer starten met de kidsclub!  Wilt u/jij meehelpen in een van de groepen? Meld u/je aan bij Jolanda Bouwhuis.

Wat is De Goede Herder Kids Club?

Er is zondagsmiddag nu ook KIDSCLUB. Dit is geen oppasdienst, maar meer te vergelijken met 'zondagsschool'.

19 7 2017 10 19 58Buddy's gevraagd!

In de 'maand van de opvoeding' (oktober 2016) is door meerdere sprekers geadviseerd te gaan werken met een' buddysysteem' voor jongeren in de gemeente. Als Commissie Onderwijs en Toerusting hebben we dat opgepakt. En vandaar nu de oproep: buddy's gevraagd!

thema 2017 2018

Jaarthema: relatie – geschenk ?!

Relaties zijn voor een mens heel belangrijk. Contact, daar kun je gewoon niet zonder. De mens is een relationeel wezen; juist in relatie tot iets of iemand anders komt je tot je recht en bestemming.

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen

Hoe zat het ook al weer? Begin dit jaar hebben we het 4-stemmig Amen nog eens geoefend.
Wellicht was u daar niet bij of wilt u het nog eens naluisteren.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.