• donderdag 21 september 2017 - Efeziers 5:15-17
    Let dus goed op welke weg u bewandelt, gedraag u niet als dwazen maar als verstandige mensen. Gebruik uw dagen goed, want we leven in een slechte tijd. Wees niet onverstandig, maar probeer te begrijpen wat de Heer wil. -- Efeziers 5:15-17

Oorspronkelijk waren de kerkdiensten in de middag bedoeld als LEERdienst.

Om dit weer wat meer vorm te geven werd dit traject in het leven geroepen. Een meedenkteam is samengesteld om samen met ds. Jan Haveman het project wat structuur te geven. Maar samen met de gehele gemeente zoekt en geeft het team invulling aan de Kom in de Kerk diensten en Leer van de Kerk diensten. Iedere maand is er 1 KIDK en LVDK dienst. We zoeken actuele thema’s, richten ons op specifieke doelgroepen en maken praktijkgerichte diensten.

Iedereen mag meedenken en doen. Alle diensten, ook voor een speciale richtgroep, zijn voor IEDEREEN.

We willen daarin elkaar tot een hand en een voet zijn. Wees welkom!

Contact persoon: Marjan de Jonge