15 oktober 2019

Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

Datum: 20 oktober 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom

Datum: 20 oktober 2019, 16:30

Datum: 27 oktober 2019, 09:30

Datum: 27 oktober 2019, 16:30
Viering Heilig Avondmaal

Datum: 03 november 2019, 09:30

Datum: 03 november 2019, 16:30

Start weekend / Gemeente weekend

Gezellige activiteit
vrijdag 13 september 2019 19:00 - zondag 15 september 2019 20:30

Gemeenteweekend 13, 14 en 15 september

Beste gemeenteleden,
Een nieuw kerkelijk seizoen begint. Dat gaan we samen doen. Hieronder vindt u het programma voor het gemeenteweekend.
Vrijdag 13 september: voetbal- en volleybaltoernooi
Samen met de CGK, van 19:00 – 22:00 uur in Sporthal Esdal. Opgeven kan via de lijst op het prikbord in de hal.
Zaterdag 14 september: workshops, activiteiten en American Diner
15:00 – 17:00 uur workshops Goede Herderkerk Opgeven via de lijsten op het prikbord in de hal.
17:00 uur: American Diner
Zondag 15 september: startzondag
9:30 uur: Kerkdienst met viering Heilig Avondmaal en na afloop koffie drinken.
16:30 uur: Jeugddienst met CGK, Goede Herderkerk

Over zaterdag

Zaterdag is het kerkgebouw vanaf 15:00 uur open. Er kunnen verschillende workshops gevolgd worden, hiervoor hangen opgavelijsten op het prikbord in de hal. De workshops starten om 15:30 uur. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten tussen 15:00 en 17:00 uur.
Dans
Houd je van dansen? Of wil je het gewoon een keer proberen? Doe dan mee! Het is voor jongens en meiden. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen, dus geef je snel op!
Open podium met de band
Altijd al eens in de band willen zingen? Zaterdag 14 september kan het! Geschikt voor iedere leeftijd. Liederen in overleg.
Creatief rond de Bijbel
Al enige tijd zijn er verschillende gemeenteleden creatief met de Bijbel bezig. Nieuwsgierig geworden? Doe zaterdag mee of kom luisteren naar de uitleg. Uitleg start om 15:30 uur en daarnaast vrije inloop. Informatie over materiaal volgt na opgave.
Diverse activiteiten
Sjoelen, flessenvoetbal, Kubb, dammen, Bijbelquiz, schminken. Kom meedoen of kijken.
Amerikaanse Maaltijd
Om 17:00 uur willen we samen dineren. Iedereen maakt één gerecht en van alle gerechten samen maken we een buffet. Op de opgavelijst kunt u aangeven of u een salade, voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht wilt maken. Graag uw eigen bord en bestek meenemen. Glazen en kopjes zijn aanwezig. Voor drinken wordt gezorgd.

Heeft u vragen, dan horen wij het graag. - Commissie Binnen

Contact: Renate Bouwman

Alle datums

• Van vrijdag 13 september 2019 19:00 tot zondag 15 september 2019 20:30

Actueel Nieuws

dichterbijGodJaar thema 2019/2020 Dichter bij God

Voor het komend seizoen, 2019-2020, hebben we het jaarthema “Kom dichter bij God” uitgekozen. We hopen dat het thema mag leiden tot goede gesprekken, niet alleen tijdens de huisbezoeken maar ook in de onderlinge gesprekken. De verwerkingsvragen kunnen daarbij een hulpmiddel zijn. We hopen dat het thema ook op de Bijbelstudies of in de (mini)wijken zal worden besproken. Dat het mag dienen om ons persoonlijk leven, maar ook als gemeente ons dichter bij God te brengen.

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen - Nu te beluisteren

Hoe zat het ook al weer? Wilt u het nog eens horen?
U kunt ze hier 1 voor 1 individueel beluisteren

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.