Dagelijks Woord

17 juli 2019

  • woensdag 17 juli 2019 - Openbaring 1:17-18
    Toen ik hem zag viel ik als dood voor zijn voeten neer. Maar hij legde zijn rechterhand op me en zei: ‘Wees niet bang. Ik ben de eerste en de laatste. Ik ben degene die leeft; ik was dood, maar ik leef, nu en tot in eeuwigheid. Ik heb de sleutels van de dood en van het dodenrijk. -- Openbaring 1:17-18
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

 

luistermee3

kijkmee3

21
juli
Datum: 21 juli 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

21
juli
Datum: 21 juli 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

28
juli
Datum: 28 juli 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

28
juli
Datum: 28 juli 2019, 18:30
Let op: 18.30 in CGK de Bethel

04
aug
Datum: 04 augustus 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

04
aug
Datum: 04 augustus 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

Creatief met de bijbel

Categorie
Gezellige activiteit
Datum
woensdag 19 juni 2019 19:30

Creatief rond de Bijbel
Woensdag 19 juni om 19:30 uur is er weer "Creatief rond de Bijbel". Deze keer willen we proberen allemaal met dezelfde tekst bezig te gaan (uiteraard niet verplicht, je mag ook gewoon je eigen ding doen). Ieder kan op een eigen manier met een gezamenlijke Bijbeltekst en een korte overdenking aan de slag gaan: in een bijbel, op een los papier, op een papier met de tekst erbij of in een journal of tekenblok. Ook kan iedereen eigen materiaal gebruiken, of je nu wilt verven, knippen en plakken, stiften of potloden wilt gebruiken of nog wat anders. Samen nadenken over dezelfde tekst en het op je eigen manier verwerken en laten doordringen, dat is de bedoeling.

Dus: neem materiaal mee waarmee je graag wilt werken en een bijbel in je favoriete vertaling. Schuif gezellig aan en doe samen met ons nog meer creatieve ideeën op om een Bijbeltekst te verwerken.
Wel graag laten weten dat je komt!
Hopelijk tot dan,
groetjes Willemijn

 
 

Actueel Nieuws

 

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen - Nu te beluisteren

Hoe zat het ook al weer? Wilt u het nog eens horen?
U kunt ze hier 1 voor 1 individueel beluisteren

 

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.