Dagelijks Woord

21 augustus 2019

  • woensdag 21 augustus 2019 - Jakobus 5:10-11
    Neem een voorbeeld aan het geduldige lijden van de profeten die in de naam van de Heer spraken. Degenen die standhielden prijzen we gelukkig! U hebt gehoord hoe standvastig Job was, en u weet welke uitkomst de Heer gaf; de Heer is immers liefdevol en barmhartig. -- Jakobus 5:10-11
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

 

luistermee3

kijkmee3

25
aug
Datum: 25 augustus 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

25
aug
Datum: 25 augustus 2019, 16:30
Viering Heilig Avondmaal

01
sept
Datum: 01 september 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

01
sept
Datum: 01 september 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

08
sept
Datum: 08 september 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

08
sept
Datum: 08 september 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

Creatief met de bijbel

Categorie
Gezellige activiteit
Datum
maandag 8 april 2019 20:00

Creatief met de Bijbel, maandag 8 april, 20:00 uur in de kerk
Een aantal mensen in de kerk vindt het leuk om creatief bezig te zijn met een Bijbeltekst. Nadenken over een Bijbeltekst door rond die tekst en geïnspireerd door die tekst te tekenen, kleuren, verven, stempelen, knippen en plakken. Er is van alles mogelijk. Dit wordt ook wel Bible journaling genoemd.
Komende maandag, 8 april, gaan we met een paar mensen bij elkaar zitten om samen bezig te gaan. Vind je dit ook leuk om te doen, wil je het eens proberen, ervaringen uitwisselen of vind je het gewoon leuk om samen bezig te zijn schuif dan gezellig aan. Natuurlijk zijn mensen die geen lid zijn van onze kerk ook van harte welkom, dus nodig gerust mensen uit.
Als je het vaker hebt gedaan is het de bedoeling dat je zelf spullen meeneemt, maar voor mensen die het nog niet vaker hebben gedaan zal er ook wat materiaal aanwezig zijn om mee te werken. Het is wel fijn om te weten hoeveel mensen er komen en hoeveel extra materiaal er moet zijn, dus als het kan laat dan vooraf weten dat je komt!
Groetjes, Willemijn Döpp

 
 

Actueel Nieuws

 

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen - Nu te beluisteren

Hoe zat het ook al weer? Wilt u het nog eens horen?
U kunt ze hier 1 voor 1 individueel beluisteren

 

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.