Dagelijks Woord

18 februari 2019

  • maandag 18 februari 2019 - Jeremia 29:11-14a
    Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jullie zullen mij aanroepen en tot mij bidden, en ik zal naar jullie luisteren. Jullie zullen mij zoeken en ook vinden, als jullie mij tenminste met hart en ziel zoeken. Ik zal me door jullie laten vinden – spreekt de HEER – en ik zal in je lot een keer brengen. Ik zal jullie samenbrengen uit alle volken en plaatsen waarheen ik je verbannen heb – spreekt de HEER – en je laten terugkeren naar Jeruzalem, waaruit ik je heb laten wegvoeren. -- Jeremia 29:11-14a
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

 

luistermee3

kijkmee3

24
feb
Datum: 24 februari 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

24
feb
Datum: 24 februari 2019, 16:30
Voor de kinderen van groep 3/4

24
feb
Datum: 24 februari 2019, 16:30
Viering Heilig Avondmaal - In Kring

03
mrt
Datum: 03 maart 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

03
mrt
Datum: 03 maart 2019, 16:30
Voor de kinderen van groep 5/6

03
mrt
Datum: 03 maart 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

Bijbelwandeling

Categorie
Gezellige activiteit
Datum
zaterdag 6 oktober 2018 09:00

bijbelwandeling6oktoberVerdere informatie volgt te zijner tijd
Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591-626602

Beste broers en zussen
Zo bijzonder dat je ergens aan begint en denkt: wat gaat dat nu worden? Kan iets kleins van waarde zijn, druppel op een gloeiende plaat? Kan ik iets betekenen in de gemeente van Christus?! IK?!Kleindochter van een veenarbeider en dochter van een dienstmeid bij de boer ;-))
En dan lijkt het bijna een wonder dat ik jullie nu mag vragen mee te gaan met de 16e bijbelwandeling die ik heb georganiseerd! Voor dit jaar heb ik er weer 4 ingepland.
Rode draad zal zijn: Relatiegeschenk?! Ik hoop dat ik ook weer nieuwe gezichten zal zien, wisselende gezichten en oud gedienden. Want ik vind het elke keer weer een feest om te organiseren (ja, ook het voorlopen in de regen). De hartverwarmende reacties doen me ook goed.
Dus……………………….als je twijfelt: is dat nu wat voor mij? Kan ik daarin iets voor mijzelf en een ander betekenen? Twijfel niet langer en geef je op.
Ik kijk naar jullie uit. Als je je opgegeven hebt, liefst via mail, dan ontvang je enige dagen voordat de wandeling is, extra informatie.
Deze keer met een verrassende pitstop, mede mogelijk gemaakt door een broer en zus.
Dus: loop mee op 6 oktober, 9 km, start 9.00 bij GKV neem 2 euro mee.
Zussengroet, Marjan de Jonge

 
 

Actueel Nieuws

huisbezoekthema20182019Huisbezoekthema: relatie – geschenk ?!
Relaties zijn voor een mens heel belangrijk. Contact, daar kun je gewoon niet zonder. De mens is een relationeel wezen; juist in relatie tot iets of iemand anders komt je tot je recht en bestemming. Samenvatting van de preek 'De drie dimensies van een compleet leven' Tekst: Matteus 22:36-40

Lees hier verder of download het themaboekje als pdf

16+ keuzecatechese

De jongelui van 16+ gaan met ingang van dit seizoen iets nieuws doen: keuzecatechese. Dat is op woensdagavond van 19.00-20.00 uur. Het is voor alle jongelui vanaf 16 jaar. We gaan niet langer in jaargroepen en het hele jaar met dezelfde catecheet (leraar), maar mixen. En je mag zelf kiezen welk lesonderwerp je wilt volgen.

Bekijk nu de thema's en MELD JE AAN!

 

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.