• woensdag 19 september 2018 - 2 Timoteus 3:16-17
    Elke schrifttekst is door God geïnspireerd en kan gebruikt worden om onderricht te geven, om dwalingen en fouten te weerleggen, en om op te voeden tot een deugdzaam leven, zodat een dienaar van God voor zijn taak berekend is en voor elk goed doel volledig is toegerust. -- 2 Timoteus 3:16-17
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

Datum: 23 september 2018, 09:30

Datum: 23 september 2018, 16:30

Datum: 30 september 2018, 09:30

Datum: 30 september 2018, 16:30

Datum: 07 oktober 2018, 09:30

Datum: 07 oktober 2018, 16:30
Aangepaste dienst - KIDK - 16.30!

Startweekend

Gezellige activiteit
vrijdag 14 september 2018 00:00 - zondag 16 september 2018 21:00

Startweekend! 14, 15, 16 september

Het is bijna zover; dan houden we als gemeente ons startweekend! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en ouder. We verheugen ons op jullie komst!

Hierbij alle info op een rij:

Vrijdag

Op vrijdag is er een spelletjesavond samen met de CGK. We spelen Kubb, hints, Jenga in het groot, flessenvoetbal en er is een fotowedstrijd. De teams worden ter plekke samengesteld. Naast de teambuilding, wordt er natuurlijk gestreden om een prijs!

Zaterdag

Op zaterdag start om 15.00 uur de fietstocht. De tocht is zo'n 20 kilometer, met onderweg een pauze waarbij voor drinken en een versnapering wordt gezorgd. De kinderen mogen in de pauze zelf iets lekkers maken...☺
Daarna start de barbecue! Rust lekker uit van de fietstocht met een hapje en een drankje. Graag uw eigen bord en bestek meenemen.

Zondag komen we samen om de erediensten te houden.
's Ochtends is er een dienst waarbij we het Avondmaal vieren. Na afloop van de dienst, drinken we samen koffie / thee met wat lekkers erbij. 's Middags houden we een jeugddienst samen met de CGK in de Bethelkerk.

De deelnamelijst voor het startweekend hangt op het prikbord in de hal van de kerk. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag.
Commissie Binnen: Mark Engberts, Bea Veldsema, Trijnie Koster, Renate Bouwman

Alle datums

• Van vrijdag 14 september 2018 00:00 tot zondag 16 september 2018 21:00

Actueel Nieuws

Wat is catechisatie?

Wat is catechese? Je zou kunnen zeggen: onderwijs door de kerk. Het is vragen stellen, samen nadenken, en praten over belangrijke onderwerpen die met het geloof te maken hebben. Het gaat over geloof, gebod, gebed. Over het leven van een christen. Over bagage die belangrijk is voor onderweg. (Lees verder..)

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen

Hoe zat het ook al weer? Begin dit jaar hebben we het 4-stemmig Amen nog eens geoefend.
Wellicht was u daar niet bij of wilt u het nog eens naluisteren.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.