Dagelijks Woord

20 augustus 2019

  • dinsdag 20 augustus 2019 - Psalmen 61:3-5
    Van het einde der aarde roep ik u aan, want mijn hart bezwijkt. Breng mij op de rots hoog boven mij, u bent altijd mijn schuilplaats geweest, een toren te sterk voor de vijand. Laat mij altijd wonen in uw tent, veilig verscholen onder uw vleugels, sela -- Psalmen 61:3-5
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

 

luistermee3

kijkmee3

25
aug
Datum: 25 augustus 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

25
aug
Datum: 25 augustus 2019, 16:30
Viering Heilig Avondmaal

01
sept
Datum: 01 september 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

01
sept
Datum: 01 september 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

08
sept
Datum: 08 september 2019, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

08
sept
Datum: 08 september 2019, 16:30
U/jij bent van harte welkom!

Startweekend

Categorie
Gezellige activiteit
Datum
vrijdag 14 september 2018 00:00 - zondag 16 september 2018 21:00

Startweekend! 14, 15, 16 september

Het is bijna zover; dan houden we als gemeente ons startweekend! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en ouder. We verheugen ons op jullie komst!

Hierbij alle info op een rij:

Vrijdag

Op vrijdag is er een spelletjesavond samen met de CGK. We spelen Kubb, hints, Jenga in het groot, flessenvoetbal en er is een fotowedstrijd. De teams worden ter plekke samengesteld. Naast de teambuilding, wordt er natuurlijk gestreden om een prijs!

Zaterdag

Op zaterdag start om 15.00 uur de fietstocht. De tocht is zo'n 20 kilometer, met onderweg een pauze waarbij voor drinken en een versnapering wordt gezorgd. De kinderen mogen in de pauze zelf iets lekkers maken...☺
Daarna start de barbecue! Rust lekker uit van de fietstocht met een hapje en een drankje. Graag uw eigen bord en bestek meenemen.

Zondag

Zondag komen we samen om de erediensten te houden.
's Ochtends is er een dienst waarbij we het Avondmaal vieren. Na afloop van de dienst, drinken we samen koffie / thee met wat lekkers erbij. 's Middags houden we een jeugddienst samen met de CGK in de Bethelkerk.

De deelnamelijst voor het startweekend hangt op het prikbord in de hal van de kerk. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag.
Commissie Binnen: Mark Engberts, Bea Veldsema, Trijnie Koster, Renate Bouwman

 
 

Alle datums

  • Van vrijdag 14 september 2018 00:00 tot zondag 16 september 2018 21:00

Actueel Nieuws

 

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen - Nu te beluisteren

Hoe zat het ook al weer? Wilt u het nog eens horen?
U kunt ze hier 1 voor 1 individueel beluisteren

 

GIVT - doneer nu via uw telefoon!

givtlogoOm meer mogelijkheden te creëren bij het collecteren zal het per 1 maart mogelijk worden om via je mobiel een bedrag te doneren. We gaan gebruik maken van het systeem van Givt. Dit is een app die niet alleen voor de kerkcollecte is, maar die ook in andere situaties gebruikt kan worden om een gift te doen. Doordat wij voor onze kerk-tv gebruik maken van “Kerkdienst gemist” kun je met Givt ook mobiel deelnemen aan de collecte.

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.