Dagelijks Woord

  • dinsdag 17 juli 2018 - Psalmen 4:7-9
    Velen zeggen: ‘Wie maakt ons gelukkig?’ – HEER, laat het licht van uw gelaat over ons schijnen. In u vindt mijn hart meer vreugde dan zij in hun koren en wijn. In vrede leg ik mij neer en meteen slaap ik in, want u, HEER, laat mij wonen in een vertrouwd en veilig huis. -- Psalmen 4:7-9
Jezus zei eens tot zijn leerlingen: 'En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.'

Goede Herder Kerk Emmen

Wij zijn een christelijke kerkgemeente in Emmen. Bovenstaande boodschap dragen wij uit. U bent van harte welkom bij een dienst of een andere activiteit.

watwijgeloven

 

luistermee3

kijkmee3

22
juli
Datum: 22 juli 2018, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

22
juli
Datum: 22 juli 2018, 18:30
LET OP: 18.30 in de GOEDE HERDERKERK

29
juli
Datum: 29 juli 2018, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

29
juli
Datum: 29 juli 2018, 18:30
Samen met CGK in de Bethel

05
aug
Datum: 05 augustus 2018, 09:30
U/jij bent van harte welkom!

05
aug
Datum: 05 augustus 2018, 16:30
Samen met CGK in Goede Herderkerk

Opstandingsfeest

Categorie
Gezellige activiteit
Datum
maandag 2 april 2018 19:00

Na het succes van vorig jaar willen we ook dit jaar op tweede Paasdag, maandag 2 april, weer een opstandingsfeest  organiseren. Het feest begint om 19:00 in de Goede Herderkerk, inloop is vanaf 18:45 uur. Maar vooraf en tijdens het feest kunnen wij uw hulp goed gebruiken!

Wie zou er:  -  zijn/haar bakkunsten willen tonen en taarten en/of cakes willen bakken?  - na het feest willen napraten met bezoekers en eventuele vragen willen beantwoorden en daarmee het nazorg team willen versterken?  - ons op de avond zelf willen helpen met mensen welkom heten, koffieschenken en taarten verdelen? 

Opgeven kan via het opgaveformulier op de prikborden. Voor meer informatie wat betreft het bakken van taarten kunt u terecht bij Paulien Reinders (GKV) of Evelien Steendam(CGK). Voor algemene informatie kunt u terecht bij Rebecca Schuurman (GKV) of Henk Holtman (CGK)

 
 

Actueel Nieuws

 

kidsclub

Goede Herder Kids Club

We gaan weer starten met de kidsclub!  Wilt u/jij meehelpen in een van de groepen? Meld u/je aan bij Jolanda Bouwhuis.

Wat is De Goede Herder Kids Club?

Er is zondagsmiddag nu ook KIDSCLUB. Dit is geen oppasdienst, maar meer te vergelijken met 'zondagsschool'.

thema 2017 2018

Jaarthema: relatie – geschenk ?!

Relaties zijn voor een mens heel belangrijk. Contact, daar kun je gewoon niet zonder. De mens is een relationeel wezen; juist in relatie tot iets of iemand anders komt je tot je recht en bestemming.

 

4stemmigamenzingen4 Stemmig Amen

Hoe zat het ook al weer? Begin dit jaar hebben we het 4-stemmig Amen nog eens geoefend.
Wellicht was u daar niet bij of wilt u het nog eens naluisteren.

 

<>

Intranet | login

Sommige onderdelen van deze website, zoals bijvoorbeeld het ledenbestand, commissies en verenigingsinfo zijn niet openbaar toegankelijk. Om deze te kunnen bekijken moet u eerst INLOGGEN. Bent u lid van de GKV Emmen dan kunt een inlognaam en wachtwoord aanvragen bij de webmaster (webmaster@gkv-emmen.nl) deze zal de inloggegevens dan vervolgens in uw postvakje in de kerk leggen.