• vrijdag 22 juni 2018 - Efeziers 3:20-21
    Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, aan hem komt de eer toe, in de kerk en in Christus Jezus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid. Amen. -- Efeziers 3:20-21

De visie van de Gereformeerde Kerk te Emmen: Als gemeente van Christus in Emmen.

Boven: Hebben wij door Gods genade in Christus, ieder persoonlijk én samen, God lief, zodat Hij ‘alles in allen’ wordt. In een biddende levenshouding vol vertrouwen, ontzag en afhankelijkheid. God lovend en prijzend.

Binnen: In die liefde roepen wij elkaar op Zijn Woord te gehoorzamen tot echte gemeenschap. Wij helpen en ondersteunen ieder om dicht bij de Here te leven. Alles wat wij persoonlijk van God als gaven krijgen zetten we hiervoor met vreugde in. Gedragen door (gezamenlijk) gebed.

Buiten: Door samen zo te leven stralen wij Gods liefde uit in deze wereld. In liefde zijn wij wervend gericht op de redding van onze naaste, in woord en daad. Heel het leven in de gemeente en van ons persoonlijk is daarop (in)gericht.