Dagelijks Woord

27 juni 2019

luistermee3

kijkmee3

kidsclubbutton

Een activiteit melden

Ziet u dat een activiteit ontbreekt? Of staat er een fout in de agenda? Laat het weten! Graag ontvang ik (Elisabeth Kaijser) alle evenement gerelateerde informatie DIGITAAL. Deze kan dan direct overgenomen worden voor op onze website. Stuur uw bericht naar josenelisabeth@gmail.com

Creatief met de bijbel

Gezellige activiteit
Datum: woensdag 19 juni 2019 19:30

Creatief rond de Bijbel
Woensdag 19 juni om 19:30 uur is er weer "Creatief rond de Bijbel". Deze keer willen we proberen allemaal met dezelfde tekst bezig te gaan (uiteraard niet verplicht, je mag ook gewoon je eigen ding doen). Ieder kan op een eigen manier met een gezamenlijke Bijbeltekst en een korte overdenking aan de slag gaan: in een bijbel, op een los papier, op een papier met de tekst erbij of in een journal of tekenblok. Ook kan iedereen eigen materiaal gebruiken, of je nu wilt verven, knippen en plakken, stiften of potloden wilt gebruiken of nog wat anders. Samen nadenken over dezelfde tekst en het op je eigen manier verwerken en laten doordringen, dat is de bedoeling.

Dus: neem materiaal mee waarmee je graag wilt werken en een bijbel in je favoriete vertaling. Schuif gezellig aan en doe samen met ons nog meer creatieve ideeën op om een Bijbeltekst te verwerken.
Wel graag laten weten dat je komt!
Hopelijk tot dan,
groetjes Willemijn