Dagelijks Woord

27 juni 2019

luistermee3

kijkmee3

kidsclubbutton

Een activiteit melden

Ziet u dat een activiteit ontbreekt? Of staat er een fout in de agenda? Laat het weten! Graag ontvang ik (Elisabeth Kaijser) alle evenement gerelateerde informatie DIGITAAL. Deze kan dan direct overgenomen worden voor op onze website. Stuur uw bericht naar josenelisabeth@gmail.com

Uitje Senioren contact 55+

Gezellige activiteit
Datum: dinsdag 7 mei 2019 13:00

Oproep seniorencontact - uitje 7 mei 2019, vanaf 13:00 uur

Dinsdag 7 mei hopen we weer ons jaarlijkse uitje te hebben. We beginnen onze excursie bij de Werkschuur Bargerveen van Staatsbosbeheer, Kamerlingswijk O.Z. 83, 7894 AJ Zwartemeer. Eén van de boswachters verzorgt hier eerst een PowerPointpresentatie over het ontstaan van het Bargerveen. Vervolgens rijden we met de overkapte VeenlandExpress door het Bargerveen. De VeenlandExpress is ook toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers! Bij de gloednieuwe schaapskooi worden we opgewacht door schaapherder Luuk Bos, die ons zal bijpraten over zijn werk in het Bargerveen. We eindigen deze dag in de soosruimte van de kerk, waar we de dag met een overheerlijke soepmaaltijd zullen afsluiten. U kunt zich via een lijst in de ontmoetingsruimte van de kerk opgeven. Wanneer u geen vervoer hebt kunt u dit ook doorgeven via deze lijst. De kosten zijn slechts € 10,- p.p.
Wie gaat er nog meer mee? Hoe meer zielen…
We nodigen onze wijkcoördinatoren van harte uit om deze dag met ons mee te maken. Maar ook andere belangstellenden zijn meer dan welkom. De VeenExpress biedt plaats aan 60 personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Voor vragen kunt u terecht bij Geke Janssen of Elbert Gouman