16 november 2018

Een activiteit melden

Ziet u dat een activiteit ontbreekt? Of staat er een fout in de agenda? Laat het weten! Graag ontvang ik (Elisabeth Kaijser) alle evenement gerelateerde informatie DIGITAAL. Deze kan dan direct overgenomen worden voor op onze website. Stuur uw bericht naar josenelisabeth@gmail.com

Startweekend

Gezellige activiteit
Datum: vrijdag 14 september 2018 00:00 - zondag 16 september 2018 21:00

Startweekend! 14, 15, 16 september

Het is bijna zover; dan houden we als gemeente ons startweekend! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en ouder. We verheugen ons op jullie komst!

Hierbij alle info op een rij:

Vrijdag

Op vrijdag is er een spelletjesavond samen met de CGK. We spelen Kubb, hints, Jenga in het groot, flessenvoetbal en er is een fotowedstrijd. De teams worden ter plekke samengesteld. Naast de teambuilding, wordt er natuurlijk gestreden om een prijs!

Zaterdag

Op zaterdag start om 15.00 uur de fietstocht. De tocht is zo'n 20 kilometer, met onderweg een pauze waarbij voor drinken en een versnapering wordt gezorgd. De kinderen mogen in de pauze zelf iets lekkers maken...☺
Daarna start de barbecue! Rust lekker uit van de fietstocht met een hapje en een drankje. Graag uw eigen bord en bestek meenemen.

Zondag komen we samen om de erediensten te houden.
's Ochtends is er een dienst waarbij we het Avondmaal vieren. Na afloop van de dienst, drinken we samen koffie / thee met wat lekkers erbij. 's Middags houden we een jeugddienst samen met de CGK in de Bethelkerk.

De deelnamelijst voor het startweekend hangt op het prikbord in de hal van de kerk. U kunt zich ook aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag.
Commissie Binnen: Mark Engberts, Bea Veldsema, Trijnie Koster, Renate Bouwman

Alle datums